logo

Could not compile stylesheet for simplistic. Using last compiled stylesheet.

i2c bus 2 missing (again) - see post Jan 24 2014

posted in IGEPv2
Wednesday, November 12 2014, 01:49 AM
peter
peter
Offline
0
Hi,
I have 2 IGEPv2 boards for testing.

Board #2 = my configuration built from scratch - Kernel 2.6.37
i2c-1
i2c-2 ==> corrected (see post Jan 24 2014) by registering i2c.2 bus on board file (see note from eballetbo Jan 24)
i2c-3

Board #1 = the default configuration supplied by ISEE built using YOCTO (I believe)
i2c-1
i2c-2 ==> this is now missing. It was there before (see Jan 24 post)
i2c-3

Can I easily fix Board #1? I do not have access to the YOCTO? board file and would prefer not to recompile Board #1. Board #1 is my reference board and do not like to "play" with it.

Thanks in advance. Attached are the linux start files for each board. ...

Peter

Accepted Answer

Thursday, November 13 2014, 10:53 AM - #permalink
0
Hi peter,

Yocto - 1.2.2-3 default configuration for IGEPv2 detects i2c-1, i2c-2 and i2c-3. Can you prepare a SD card to check it?

Cheers!
The reply is currently minimized Show
Responses (1)
  • Accepted Answer

    peter
    peter
    Offline
    Thursday, November 13 2014, 08:21 PM - #permalink
    0
    Thanks Pau,

    It makes sense to rebuild an SD card. I will probably create 2.6.37 from scratch since I have knowledge and toolchain for that method. I'm sure that will fix the problem.

    Peter
    The reply is currently minimized Show
Your Reply

SUPPORT


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
IGEP Community Wiki
IGEP Community Forum
IGEP Community Online Chat