logo

Could not compile stylesheet for simplistic. Using last compiled stylesheet.
Question
peter
peter
Offline
0
In testing, I used crosstool-ng-1.20 for both u-boot-2013.04 and u-boot-2015.01.
In both cases only the MLO and u-boot.img file are present in the boot sector. No other files are present.

The results of the 2 tests are below


U-Boot # �tذb�$U
@ @���� @ @
U-Boot SPL 2013.04 (Jan 16 2015 - 09:51:10)
OMAP SD/MMC: 0
reading u-boot.img
reading u-boot.img


U-Boot 2013.04 (Jan 16 2015 - 09:51:10)

OMAP36XX/37XX-GP ES1.2, CPU-OPP2, L3-165MHz, Max CPU Clock 1 Ghz
IGEPv2 + LPDDR/NAND
I2C: ready
DRAM: 512 MiB
NAND: 512 MiB
MMC: OMAP SD/MMC: 0
In: serial
Out: serial
Err: serial
Die ID #3c4a00029ff80000015913d80601800f
Net: smc911x-0
Hit any key to stop autoboot: 0
.... I stopped the boot process.....


U-Boot # �tذb�$U
@ @ ��� @
U-Boot SPL 2015.01 (Jan 16 2015 - 10:51:48)
SPL: Please implement spl_start_uboot() for your board
SPL: Direct Linux boot not active!
reading u-boot.img
reading u-boot.img
....It hangs here.....


I am trying to upgrade/update the most recent versions of software for my igepv2. I tried both u-boot-2015.01 and u-boot-2015.01.rc3 but both give the same error. This is not critical. I can use u-boot-2013.04, I was just curious why u-boot-2015.01 doesn't work - I am obviously missing something. Linux Kernel from linux-omap-2.6.37-6 to 3.18.3? is my next attempt.


Thanks!!
Peter
Responses (2)
  • Accepted Answer

    egavinc
    egavinc
    Offline
    Monday, January 19 2015, 02:15 PM - #permalink
    0
    Hello Peter, The latest tested release is v2014.10. I have checked v2015.01 with same results than you, and we are working to know the main reason of this behaviour.
    Best Regards
    Eduard
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    egavinc
    egavinc
    Offline
    Monday, February 02 2015, 01:46 PM - #permalink
    0
    Hello Peter, you can try to apply this patch:
    http://git.denx.de/?p=u-boot/u-boot-ti.git;a=commit;h=f3b4bc458de3285a04c5f60df6372ad5ca79fa60
    I have made some tests and the IGEPv2 bootup without problems.
    Best Regards
    Eduard
    The reply is currently minimized Show
Your Reply

SUPPORT


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
IGEP Community Wiki
IGEP Community Forum
IGEP Community Online Chat